Sări la conţinut

Parfum de nedreptate !

martie 3, 2010
by
Pe vremuri, cand erai pornit impotriva sistemului, cand ti se parea ca esti inconjurat de peste tot de nedreptati, cand simteai ca degeaba-ti strigi in gura mare dreptatea, ca nimanui nu-i pasa de tine, puneai mana pe o carte sau vizionai un film. Stiai de la inceput ca acolo, cei rai sunt intotdeauna pedepsiti asa cum merita. Si macar te iluzionai cu faptul ca, intr-o buna zi, si cei care-ti faceau tie o nedreptate vor fi pedepsiti. Ei bine, tin sa va anunt ca s-a mai evoluat si din punctul asta de vedere (si s-a evoluat in rau !), iar eu sunt foarte revoltat, frate, din cauza asta.
Pai sa va povestesc : tocmai am terminat de citit romanul Parfumul vaduvei negre despre care va tot vorbesc de cateva luni de zile ! Roman in care, cica, Oana ma face pe mine celebru. Aiurea! La ce mi-a pus in carca, nici nu mai am curaj sa dau ochii cu vecinii si cu colegii de la Clubul bloggerilor. Noroc ca nu m-am mai laudat si pe la serviciu cu chestia asta, ca cine stie ce priviri piezise as fi mai primit !
Dar sa va spun de ce sunt revoltat : pai, criminalii omoara cu sange rece 3 oameni (ba ar fi putut fi si o a patra victima, noroc ca a fost salvata). Iar eu, nimic ! Cuminte, bland, glumet, placut … Si la final ce se intampla? Criminalii sunt trecuti peste granita de un interlop, iar eu iau 2 ani cu suspendare. Pai spuneti si voi : asta se numeste dreptate? Protestez vehement si va rog sa notati ca ma voi adresa tuturor forurilor de decizie din tara asta, iar la nevoie voi ajunge pana la Curtea Europeana de Justitie.  Vreau sa mi se faca dreptate ! Vreau sa fiu repus in drepturile mele legitime si vreau sa-i vad pe criminali dupa gratii ! Sa fie clar : in acest moment imbrac camasa mortii si n-o voi da jos de pe mine decat atunci cand se va face drepate. Nici nu-mi pasa daca se va umple de jeg la gat sau de transpiratie la sub-brat. N-o dau jos de pe mine decat atunci cand voi primi ceea ce mi se cuvine : scuze din partea autoarei, a Iolandei Stireanu, a Politiei Romane si a SRI-ului.
Si strig inca odata, ca sa stie toata lumea : SUNT NEVINOVAT !
Reclame
2 comentarii leave one →
  1. martie 4, 2010 7:06 am

    Mi-a pierit tot cheful sa o mai citesc. 😀

  2. geocer permalink*
    martie 4, 2010 8:01 am

    E, hai, citeste-o totusi !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: